maart 15, 2006

0 comments

We hebben een passing gehad op de BerkelBike, in het RCA, revalidatie centr. op de Overtoom. Mooi centrum trouwens, was er nog niet geweest.
impuls125x125 Eerst moet je een elastische racebroek aan, die spuit je aan de binnenkant in met een gel en water, dit om goed kontakt met de huid te maken. Wanneer je met je handen fietst is het iets anders dan normaal op je fiets omdat je benen meedraaien. Wanneer men dan de stroom erop zet merk je ineens dat het fietsen lichter gaat. Ook voel je een tinteling in je benen, exciting.
berkel 043
Het schijnt zo te zijn dat wanneer je 4 weken 3x in de week een half uur oefent, je beenspieren weer aardig dikker worden. Je billen zwellen ook weer op door het dikker worden van de spieren en je komt zelfs iets hoger te zitten.
berkel 047
Tegen decubitus ideaal. Normaal lig je al snel 4 a 5 maanden in revalidatiecentr. maar ik denk dat wanneer je dit gaat doen, dat je al snel met 2 maanden de zaak beter hebt. Dit ook doordat je een betere bloed en zuurtstof doorstroming hebt. Ook de darmen werken beter. Dus al met al iets wat zeker de revalidatiecentra zouden moeten hebben en dan de hometrainer. Nog mooier zou zijn wanneer je een model hebt die je ook op bed kan gebruiken.

kijk eens op, http://www.berkelbike.nl/

Over de schrijver JanP


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}